Skip to Store Area:

Kantoorinventaris - gebruikt kantoormeubilair

0 Items
Total: € 0,00

Op welke wijze kan ik bij Kantoorinventaris betalen?
U kunt o.a. betalen middels overschrijving. Daarnaast is het zowel bij afhalen en levering mogelijk om per pin of contant te betalen. Online bestellingen zijn ook via Paypal te voldoen. Betaling met creditcard is niet mogelijk. Op korte termijn zullen iDeal betalingen ook mogelijk zijn.

Wat zijn de leveringskosten?
Bij een order onder de € 1.000,- excl. btw brengt Kantoorinventaris € 50,- excl. btw in rekening bij een levering binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Boven de € 1.000,- excl. btw leveren wij franco in heel Nederland, (m.u.v. de Waddeneilanden). Leveringen buiten Nederland worden per order berekend.

Is het mogelijk om een proefstoel aan te vragen?
Het is mogelijk om proef te zitten in onze showroom in Amsterdam. Wel vragen wij om ons te melden wanneer u hiervoor langs wilt komen, aangezien in onze showroom standaard slechts een selectie van ons assortiment staat. Wenst u de stoel uitgebreid te testen, dan is het mogelijk dat wij deze bij u bezorgen tegen een tarief van €45,00. Ophalen zal ook tegen een tarief van €45,00 geschieden. Bij een eventuele bestelling worden de retourkosten niet in rekening gebracht.
Wij hanteren echter wel de volgende regels:
1. U bent voornemens om minimaal 4 stoelen aan te kopen
2. U dient met de op proef geplaatste stoel netjes om te gaan
3. Raakt de proefstoel gedurende de proefplaatsing beschadigd of gaat deze verloren, dan is de aanvrager van de proefplaatsing de verkoopprijs van de op proef geplaatste stoel schuldig aan Kantoorinventaris.

Kan ik mijn aangekochte meubilair ook afhalen?
Het is mogelijk om uw aangekochte meubilair bij ons magazijn in Amsterdam af te halen. Wel vragen wij om afhalingen 2 werkdagen van te voren aan te melden. Dit i.v.m. verzamelen en klaarzetten van de goederen.

Wordt het meubilair gemonteerd?
Indien gewenst wordt het meubilair door ons ter plaatse gemonteerd en afgesteld, tenzij dit anders met u is overeengekomen. De kosten hiervan worden per opdracht bekeken.

Wanneer worden mijn goederen geleverd?
Leveringen geschieden in de regel binnen 10 werkdagen, mits de goederen voorradig zijn. Bij maatwerk dient altijd rekening gehouden te worden met een extra levertermijn van 5 weken.

Geeft Kantoorinventaris garantie op meubilair?
Wij staan in voor de kwaliteit van onze producten. Voor levering wordt het gebruikte meubilair grondig gereinigd, en gecontroleerd op goed werkende mechanieken en bewegende delen.
Hierdoor bieden wij één jaar garantie op al het gebruikte meubilair, tenzij anders overeengekomen. Mocht er binnen de garantieperiode een technisch mankement ontstaan, dan kunt u hierover contact met ons opnemen. Op nieuw meubilair zit standaard de fabrieksgarantie. Deze kan variëren van 1 tot 5 jaar

Zijn de kasten voorzien van sleutels?
Onze kasten worden geleverd inclusief één sleutel. Het is mogelijk om extra sleutels bij te bestellen, maar hier zijn kosten aan verbonden. De kosten voor extra sleutels bedragen €12,50 exclusief BTW voor de eerste extra sleutel en €7,50 exclusief BTW per vervolg sleutel.

Welk bureau of stoel past het beste bij mij?
Omdat niemand hetzelfde is, verschilt de ideale werkplek per persoon. Om te zien waaraan uw ideale werkplek zou moeten voldoen kunt u kijken in onze Ergotabel.

Wat is NPR?
NPR staat voor Nederlandse Praktijk Richtlijn NPR-1813. NEN-EN 1335 is een Europese norm voor kantoorstoelen. Deze norm zegt iets over de maatvoering en instelbaarheid van de bureaustoel. In Nederland zijn de maatverschillen tussen mensen onderling echter wel heel extreem. Daarom moet de maatvoering en instelbaarheid hieraan worden aangepast. Om dit probleem te ondervangen is een extra praktijkrichtlijn gemaakt, de NPR 1813..

Kan ik ook kantoormeubilair huren?
Bij Kantoorinventaris kunt u ook bureaustoelen, vergaderstoelen, bureaus, vergadertafels, kasten en ladenblokken huren. Voor meer informatie kunt u kijken op http://www.kantoorinventaris.com/verhuur-kantoormeubelen.

Kan ik mijn bestaande meubilair inruilen?
Inruil van uw kantoormeubilair is in principe mogelijk. Het is echter afhankelijk van de verkoopbaarheid van het in te ruilen meubilair. De inruilwaarde is sterk afhankelijk van de staat en leeftijd van het meubilair.

Herroepingsrecht
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons binnen 14 dagen na in schrift op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. De kosten van de terugzending zijn voor rekening van de klant. Let op! Bij maatwerk is herroeping niet mogelijk.